Voorwoord wethouder Van den Boogaart

Publicatiedatum: Woensdag 3 juni 2020

Beste ondernemers van gemeente Mill en Sint Hubert,

Het is fijn om te melden dat vanaf 1 juni 2020 de versoepeling van de maatregelen van start is gegaan. De verschillende vraagstukken die daarbij op u en ons afkwamen zijn praktisch en soms creatief opgepakt. Zoals we binnen de gemeente gewend zijn.

We zien dat u niet bij de pakken blijft neerzitten en er flink de schouders onder zet om nieuwe wegen te vinden in deze “crisistijd”, zoals het een ondernemer betaamt. Wij zijn trots op u dat u in een dergelijke situatie de zaken zo voortvarend, binnen de mogelijkheden en vaak ook gezamenlijk blijft oppakken. Vooral het gezamenlijk initiatief van de Horeca met hun Zomerterras in het Aldendrielpark is daarbij het vermelden waard en een knap staaltje Ontdek Mill! Chapeau!

Blijf gezond, houd afstand en zorg goed voor elkaar!

Jos van den Boogaart, wethouder Economie

Vragen? Neem contact op via uw Ondernemersloket