Nieuws

Reisdocument aanvragen niet mogelijk op donderdag 24 oktober 2019

Publicatiedatum: Dinsdag 8 oktober 2019

In verband met het vervangen van het aanvraagstation voor reisdocumenten en de apparatuur voor het opnemen van vingerafdrukken kunnen inwoners van de gemeente Mill en Sint Hubert op donderdag 24 oktober 2019 geen reisdocument aanvragen.

Lees verder

Kom, doe mee en zie wat in jouw gemeente gebeurt

Publicatiedatum: Maandag 14 oktober 2019

Op zaterdag 26 oktober 2019 tussen 11.00 uur tot 16.00 uur is het gemeentehuis in Mill geopend voor publiek. Ook buiten, op het plein voor Myllesweerd, is van alles te zien en te beleven.

Lees verder

Gebruikers leerlingenvervoer zeer tevreden

Publicatiedatum: Maandag 14 oktober 2019

Afgelopen schooljaar maakten in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert 181 leerlingen gebruik van deze vorm van vervoer. Voor hen en voor hun ouders/verzorgers is het belangrijk dat het proces van ‘naar school gaan’ prettig verloopt. Om die reden hebben de gemeenten gezamenlijk een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

Lees verder

Openbare vergadering Jeugdgemeenteraad

Publicatiedatum: Vrijdag 11 oktober 2019

Op 24 oktober 2019 om 16.00 uur vergadert de jeugdgemeenteraad van Mill en Sint Hubert. Deze vergadering is openbaar en u bent van harte welkom om deze bij te wonen in het gemeentehuis.

Lees verder

Hoeveel e-waste heb jij in huis?

Publicatiedatum: Vrijdag 11 oktober 2019

Alles met een stekker of batterij is een apparaat. Hoeveel apparaten, lampen en armaturen (omhulsel van een lamp) heb jij in huis die kapot zijn of die je niet meer gebruikt? Tel je apparaten/lampen en maak kans op één van de twee refurbished iPads.

Lees verder

Collegecolumn wethouder Jos van den Boogaart

Publicatiedatum: Vrijdag 11 oktober 2019

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

Nominaties vrijwilligers- en sportprijs 2019

Publicatiedatum: Donderdag 10 oktober 2019

Kent u iemand die heel belangrijk is voor uw vereniging? Iemand waarvan u vindt dat hij of zij de titel ‘vrijwilliger van het jaar’ meer dan verdient? Geef deze persoon of personen dan op voor de verkiezing ‘vrijwilliger van het jaar’ en/of ‘sportprestatie of sporttalent van het jaar’.

Lees verder

Vragenlijst jongeren 12 tot en met 18- jarigen van start

Publicatiedatum: Donderdag 10 oktober 2019

Ben je tussen de 12 en 18 jaar of heb je een kind in die leeftijd? Dan ontvang je misschien een uitnodiging (voor je kind) om een vragenlijst in te vullen over je gezondheid.

Lees verder

Jaarnota Brabant Water

Publicatiedatum: Donderdag 10 oktober 2019

Deze week ontvangt u van Brabant Water de jaarafrekening met daarop ook de gemeentelijke aanslagen rioolheffing en afvalstoffenheffing. Bij de jaarnota zit een folder met informatie. Wij adviseren u deze bijlage goed door te lezen.

Lees verder

Veilig fietsen: blijf uit de dode hoek

Publicatiedatum: Maandag 7 oktober 2019

Weet jij waar je veilig fietst in de buurt van een bus of vrachtwagen? Vermijd de dode hoek. Want daar kan de chauffeur je niet zien.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.