Jong ontmoet Oud in de Wester in Mill op 29 maart 2019

Publicatiedatum: Donderdag 21 maart 2019

De Jeugdgemeenteraad van de Gemeente Mill en Sint Hubert organiseert een gezellige middag voor de ouderen van Mill. Deze middag vindt plaats op vrijdag 29 maart 2019 van 14:15 tot 16:00 in ontmoetingscentrum de Wester in Mill. Door middel van leuke spellen willen de raadsleden meer te weten komen over wat de ouderen in de gemeente bezighoudt en hoe het leven vroeger was. Natuurlijk wordt er gezorgd voor koffie of thee en iets lekkers. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

De leden van de Jeugdgemeenteraad maken op een speelse manier kennis met taken en verantwoordelijkheden van de gemeente. Sinds 1996 heeft de gemeente een jeugdgemeenteraad. Deze bestaat uit tien kinderen uit de groepen 7 en 8 van de vijf basisscholen.

De leden bepalen zelf met welke taken ze aan de slag gaan. Dit kunnen heel concrete dingen zijn zoals de organisatie van een opschoon dag voor kinderen, het verkeersveiliger maken van de schoolomgeving of de aanleg van een pannaveldje. Twee leden van de raad organiseren dit jaar samen een aantal middagen met als thema “”Jong ontmoet Oud “.

Tot de 29e maart! U bent van harte welkom!