Nieuws

Bouw Straethof begonnen

Publicatiedatum: Donderdag 18 april 2019

Recent is Van der Horst aannemers begonnen met de bouw van het project Straethof.

Lees verder

Beheersing eikenprocessierups 2019

Publicatiedatum: Donderdag 18 april 2019

Om de overlast in het komende seizoen zoveel mogelijk te beperken, onderneemt de gemeente Mill en Sint Hubert actie. In dit bericht leest u welke gevaren de eikenprocessierups voor u en uw (huis) dieren op kunnen leveren en welk beheer de gemeenten voeren.

Lees verder

Sympany haalt textiel aan huis op

Publicatiedatum: Donderdag 18 april 2019

Binnenkort haalt Sympany gratis textiel aan huis op. De exacte datum staat op de speciale zakken die u binnenkort in uw brievenbus krijgt. Zet de speciale zak op de aangegeven datum duidelijk zichtbaar aan de straat. Sympany komt deze dan ophalen.

Lees verder

Een misdaad melden: hoe werkt dat eigenlijk

Publicatiedatum: Maandag 15 april 2019

Stelt u zich voor, u rijdt op een winterse dag door uw dorp voor de zaterdagse boodschappen, het is koud en de daken zijn besneeuwd. Een winters tafereel wat mysterieus wordt doorbroken door een huis waar geen sneeuw op het dak ligt. Wat is daar aan de hand? Mogelijk wordt op de zolder van dit pand de kachel goed opgestookt, wat kan wijzen op de aanwezigheid van een hennepkwekerij. Wat kunt u doen met deze informatie? In dit artikel leest u meer over het melden van misdaden; hoe werkt dit, kan dit anoniem of loopt u gevaar?

Lees verder

Provincie start campagne ‘Ik let op wild!

Publicatiedatum: Vrijdag 12 april 2019

Onder de titel ‘Ik let op wild’ is de provincie Noord-Brabant een campagne begonnen. Wild steekt zómaar over. Weet jij wat je dan precies wel en niet moet doen?

Lees verder

College gemeente Mill en Sint Hubert bezoekt bedrijf van der Horst aannemers

Publicatiedatum: Vrijdag 12 april 2019

Op dinsdag 5 februari 2019 bracht het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert een bedrijfsbezoek aan ondernemer Antoon van der Horst, directeur en eigenaar van het innoverende en duurzame bouwbedrijf van der Horst aannemers te Mill.

Lees verder

Kent u iemand die een lintje verdient

Publicatiedatum: Dinsdag 9 april 2019

Indienen aanvraag Koninklijke Onderscheiding voor de Lintjesregen 2020 mogelijk tot 1 juni 2019

Lees verder

Subsidiemogelijkheid projecten "75 Jaar Vrijheid"

Publicatiedatum: Donderdag 21 februari 2019

Voor activiteiten die in het kader van “75 jaar vrijheid” worden georganiseerd en waarbij een Duitse deelname uit het werkgebied van de Euregio Rijn-Waal is betrokken, kunnen aanspraak maken op deze subsidieregeling.

Lees verder

Inzamelen kerstbomen op zaterdag 12 januari 2019

Publicatiedatum: Maandag 17 december 2018

Op zaterdag 12 januari 2019 mag u uw kerstboom aan de straat zetten. Er wordt een aparte ronde gereden voor deze inzameling.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.