Nominaties vrijwilligers- en sportprijs 2019

Publicatiedatum: Donderdag 10 oktober 2019

Kent u iemand die heel belangrijk is voor uw vereniging? Iemand waarvan u vindt dat hij of zij de titel ‘vrijwilliger van het jaar’ meer dan verdient? Of bent u onder de indruk van een sportprestatie of sporttalent uit onze gemeente? Iemand die echt een keer voor zijn of haar prestaties in het zonnetje moet worden gezet? Geef deze persoon of personen dan op voor de verkiezing ‘vrijwilliger van het jaar’ en/of ‘sportprestatie of sporttalent van het jaar’.

Ieder jaar is er tijdens de Nieuwjaarsontmoeting in Myllesweerd aandacht en waardering voor het vrijwilligerswerk en de sportieve prestaties in onze gemeente. De vrijwilligersbokaal wordt uitgereikt en sporters en sporttalenten worden gehuldigd op donderdag 2 januari 2020 in Myllesweerd. Het nomineren van de vrijwilligers, sporters, en sporttalenten (tot 18 jaar) mag u doen! Dus vergeet niet om voor zondag 10 november 2019 uw topper te nomineren. Op deze pagina leest u hoe.

Criteria Vrijwilliger van het jaar

  1. De vrijwilliger is woonachtig in of de groep/vereniging is gevestigd in de gemeente Mill en Sint Hubert.
  2. De vrijwilliger heeft zich op vrijwillige en belangeloze wijze zeer verdienstelijk gemaakt in de gemeente Mill en Sint Hubert in het algemeen of voor zijn/haar vereniging in het bijzonder.
  3. De vrijwilliger is de afgelopen vier jaren op geen enkele manier al gehuldigd voor zijn/haar verdienste(n) als vrijwilliger.

Criteria de Sportprestatie van het jaar

  1. De sporter is woonachtig in of de sportvereniging is gevestigd in de gemeente Mill en Sint Hubert.
  2. De sporter of sportvereniging heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd op sportief en/of maatschappelijk vlak.
  3. De prestatie is behaald in de periode 1 januari t/m 31 december 2019

Criteria het Sporttalent van het jaar

  1. Het sporttalent is woonachtig in de gemeente Mill en Sint Hubert.
  2. Het sporttalent heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd op sportief vlak.
  3. De prestatie is behaald in de periode 1 januari t/m 31 december van 2019; het sporttalent is jonger dan 18 jaar (leeftijd op moment van behalen prestatie).

Nominatie

Er kan niet meer genomineerd worden. De uiterlijke inlever datum was zondag 10 november 2019.

Vragen

Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat: bestuurssecretariaat@gemeente-mill.nl of 0485-460300.