Sint Hubert - Grootven III, projectontwikkeling

In het fraaie landschap tussen de Peel en de Maas ligt Sint Hubert. In Sint Hubert ligt de wijk Grootven III; ruim opgezet en omgeven door veel groen en natuur.

   

   

Foto’s: (met de klok mee) Grootven III, gebiedsindeling, luchtfoto met eerste bebouwing, bouwbord, woningen in aanbouw.

Beoogde ontwikkeling

In Grootven III worden woningen gebouwd, Het plan bestaat uit 14 twee-onder-een-kap woningen (type A) en 11 rijwoningen (Type B). Ook zijn in het plan drie kavels beschikbaar voor zelfbouw. Twee kavels worden uitgegeven door Bouw- en aannemingsbedrijf Schoonderbeek BV uit Amersfoort. Eén kavel, Kruithoorn 46. Kavel zelfbouwkavel zelfbouw, wordt uitgegeven door de gemeente zelf.

Projectontwikkelaar

Het project wordt uitgevoerd door Bouw- en aannemingsbedrijf Schoonderbeek BV uit Amersfoort. Deze projectontwikkelaar heeft ook een projectpagina gemaakt voor de woningbouw in Grootven III. Daar kunt u ook een brochure over het project downloaden.

Planning

De woningbouw is in volle gang. Vanaf het laatste kwartaal 2018 worden de woningen stapsgewijs opgeleverd.

Rol gemeente

De gemeente heeft verschillende rollen. Zo heeft zij een rol bij de vergunningverlening en de toetsing van bouwplannen aan het bestemmingsplan en aan de welstandseisen. Tijdens de bouw kan de gemeente controles uit (laten) oefenen om te bezien of er volgens de verleende vergunning gebouwd wordt. Ook heeft de gemeente een rol bij de herinrichting van de openbare ruimte na de oplevering van de (woning)bouw.

Contact